dimarts, 22 de maig del 2012

Hola Encantats,
ens plau comunicar-vos les primeres activitats de la colla:

- 3-Juny-2012
 PRIMER ASSAIG de la colla de Begues, aprofitant la Festa de l'esport que organitza l'Ajuntament hem demanat permís per poder fer el nostre assaig al passeig de l'Església entre les 10:00h i les 13:30h , us hi esperem !!

- 27-Maig-2012
Si no podeu esperar fins el dia 3 de Juny i teniu ganes de castells aquest proper diumenge 27 la colla de Castelldefels actuarà a Brugués i us proposem anar-hi per conèixer la colla veïna i ajudar-los en les seves construccions. També hi seran la coral i els gegants de Begues. Aquí teniu els horaris:

10.30h Missa solemne
11.15h Concert de cant coral
13.00h Mostra de cultura popular: gegants, capgrossos, castellers..
14.00h Botifarrada popular
16.30h Sardanes
Organitza: Ajuntaments de Begues i de Castelldefels

2 comentaris:

  1. Com tenim el tema de la roba per mostrar la identitat dels encantats?? Més que res per la faixa que ajuda a pujar i ens reforçarà el tronc. Vinga triem el color de la camisa, que tal el verd com les fulles dels pins!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies Josep pel teu comentari, doncs hi estem treballant, no és un tema senzill, hi ha molts colors agafats i no voldríem repetir-nos, el verd també és el que ens agrada a nosaltres i a més té molta relació amb Begues, però per exemple els veïns de Vilafranca el tenen de sempre. Segur que entre tots i amb propostes com la teva trobarem el color adient. Amb el tema de la faixa és més senzill, sempre negre.

    ResponElimina