dimecres, 28 de maig del 2014

Primera actuació complerta de 6 a Begues

Quan va començar aquesta temporada ja us vàrem avançar que vindria carregada d’emocions, però potser vam quedar curts. La segona actuació que fem a Begues i aconseguim una actuació complerta de 6, fent un p4, 3d6a, 3d6, 4d6, p4s, la millor actuació dels Encantats i casa nostra. A més de la complicació que suposen aquests castells també tenen un valor simbòlic , doncs vol dir que estem fent els passos necessaris per que la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya ens consideri colla castellera de ple dret, actualment encara som colla en formació. Més enllà d’aquests formalismes per nosaltres és una injecció de força i motivació per continuar assolint noves fites i per confirmar que, sense saber-ne gaire, estem fent les coses ben fetes.

Aquest cop hi havia dues colles convidades, Sta. Coloma i Rubí, amb molts anys d’experiència en el món casteller. Feia goig veure’ls arribar amb autocars, omplint el centre de la vila amb camises blau cel i vermell. Per molts d’ells era el primer cop que venien a Begues i amb això complim part del nostre lema “Fem poble”. Una actuació a casa sempre mobilitza més gent que si és a fora i realment entre camises i samarretes verdes n’érem molts, “Fem colla” , d’aquests cada cop n’hi ha més que fan el pas de fer mans ens els nostres castells, “Fem pinya”. Ho podrem fer més o menys bé, però des del principi hem estat sincers amb la nostra gent i hem parlat molt clar, tothom sap que complim el que diem,  això la gent ho està notant i veiem entre els beguetants cada cop més simpaties i complicitats que ens esperonen a seguir endavant.

La del diumenge 25-Maig va ser una actuació per no oblidar, pilars d’entrada simultanis amb una seguretat que feien de bon començar, després amunt amb el 3d6a, es va patir un moment quan pujava la canalla , però com ja és habitual els nostres castellers lluiten en equip per poder aixecar l’aleta. A segona ronda tirem un 3d6 “de postal”, podem dir a que aquest ja el tenim apamat, qui ho havia de dir !, i a tercera el 4d6 força estable i amb molt bones mides, ho havíem aconseguit, amunt, amunt, amunt, tres castells que regalem a Begues, demostrant que podem fer-ho, que no ens ho impedeix ni el tamany del poble ni la manca d’experiència. Com a cirereta del pastís vàrem finalitzar la diada amb un p4s, una de les proves màximes del treball en equip.

Som més de 6.000 habitants i tots podríeu ser castellers, segur que hi ha un lloc a la colla per tots i cadascun dels beguetants, imagineu el recorregut que tenim, ho veig molt clar, aconseguirem allò que ens proposem.

Gràcies a tots, aquesta victòria és vostra .

Fem colla, Fem pinya, Fem poble

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada