dilluns, 27 d’octubre del 2014

La bèstia


Hola colla,
Si em permeteu la comparació, per mi els castells son com monstres mitològics, a mida que els anem construint els anem despertant. És com si tots plegats units en aquestes construccions conjuréssim la seva invocació, però un cop invocats es rebel·len i lluiten amb nosaltres, el seu esperit salvatge no accepta cap control,  si aconseguim descarregar el castell la bèstia està controlada, si fem llenya ens ha guanyat.

Quan veig els nostres castellers Encantats de Begues defensant els castells els imagino lluitant amb la bèstia, la pinya bloqueja amb força les potes per que no es bellugui , el troc envolta el llarg coll per controlar-ne el moviment i la canalla precisa i coordinada li posa la corretja per poder-la dominar. L’aleta m’indica que ho hem aconseguit, però alerta, fins que no descarreguem encara ens pot vèncer, hem de desmuntar el castell sense caure i així podrem controlar-la, de manera que després tots a terra, aixecant els punys, la puguem enviar de retorn al seu origen.

Des de que hem començat, Els Encantats ja hem dominat alguns d’aquest monstres, el p4 el vàrem dominar aviat, el 3d6 ens va donar més feina però ja és nostre, el 4d6 creiem que el tenim però sovint ens guanya, el 3d6a era el més gros que hem sotmès fins ara, però n’hi havia una que es resistia especialment, el 2d6. El vàrem intentar lligar curt a la Festa Major , però no es va deixar, li hem estat prenent mides des de fa temps i per fi aquest diumenge l’hem fet nostre, va estar lluitant fins el final però no ho va aconseguir, tots plegats, units, vàrem domar la bèstia indomable.

Felicitats colla !!!

Us atreviu amb monstres més grans?


Fem colla, Fem pinya, Fem poble


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada