dijous, 13 de novembre del 2014

Colla de Ple Dret

El 12-Maig-2012 va començar el projecte de la Colla Castellera dels Encantats de Begues, de les primeres coses que vàrem fer va ser adherir-nos a la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) , crèiem que era un pas necessari per formalitzar la nostra activitat i una demostració que anàvem de debò, que volíem ser una colla castellera oficial, reconeguda per la resta de colles.

Com tot en aquesta vida, la decisió implicava drets i deures, el primer que ens van demanar és vestir de blanc i no actuar fora de Begues fins que aconseguíssim batejar-nos amb un castell de 6.  En aquell moment semblava una fita molt llunyana però el 13-Abril-2013 ho vàrem aconseguir davant de tot el poble de Begues. Aquest fet ens permetia poder vestir la camisa verda que havíem triat i començar a recórrer places de Catalunya fent castells durant un període que la CCCC considera de proves, durant el qual som Colla en Formació. Periòdicament  eren sotmesos a una avaluació per la CCCC que valorava la nostra trajectòria així com la quantitat i qualitat dels castells que fèiem a més de aspectes tant diversos com nombre d’associats, relació amb l’Ajuntament, arrelament al poble, recursos propis, etc, etc.

Doncs bé, avui 11-Novembre-2014, la CCCC ens ha comunicat que hem superat l’etapa de formació i a partir d’ara ja som considerats a tots els efectes COLLA CASTELLERA DE PLE DRET.

Begues ja té la seva Colla Castellera oficial, Els Encantats, gràcies a tots els que ho han fet possible i esperem que l’esforç que ha suposat encendre aquesta flama tots els beguetants ho sentin com a patrimoni valuós d’aquest poble i no només no permetin que cap vent l’apagui sinó que participin per que cada cop sigui més alta.

Fem colla, Fem pinya, Fem poble 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada