dilluns, 4 de juny del 2012

Ahir 3-Juny , aprofitant la festa de l'esport al carrer organitzada per l'Ajuntament va realitzar el primer assaig de la colla castellera "Els Encantats" de Begues. A primera hora semblava que la pluja volia impedir-ho però al final ho vam poder fer.

Tot i que molta gent no va poder venir per que tenia altres activitats a la mateixa hora (bàsquet, futbol, etc) vàrem ser una bona colla d'encantats i gràcies a la col·laboració de les colles de Castelldefels i de Sants es van construir castells de 5 i pilars de 3 !!! , comencem forts.

També us he de dir que s'hi van apuntar 14 encantats més amb ganes de participar a la colla, ja en som més de 80.

Els de Castelldefels ens han convidat demà a l'assaig ordinari que fan al seu local, la qual cosa els hi agraïm molt doncs és una forma d'aprendre fins que no tinguem establert el nostre lloc d'assaig. Per tant ja ho sabeu si teniu ganes de castells demà Dimarts 5-Juny a Castelldefels, l'Avd. Lluís Companys , 6    de 19:30h a 21:00h.

La junta estem fent tots els tràmits necessaris per que ben aviat puguem realitzar aquesta activitat de forma regular al nostre poble.

Aquí teniu algunes fotos , no us les perdeu !!

https://picasaweb.google.com/105065117822111305797/3DeJunyDe2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada