dimarts, 11 de novembre del 2014

Sagrera'14 4d6a

Doncs bé, un altre cop moltes felicitats per que dissabte,  al barri de la Sagrera de Barcelona, vàrem fer una gran actuació, una altre complerta de 6 i amb un castell nou , el 4d6 amb agulla (4d6a) .

Ja fa 2 anys que vàrem crear Els Encantats de Begues i us puc assegurar que he fet molts papers de l’auca castellera, tots no, però molts sí. Com ja sabeu una de les meves motivacions per dedicar tant de temps en aquest projecte és que algun dia pogués fer castells. En aquesta primera etapa m’ha tocat una posició més distanciada, però molt emocionant, cada cop tinc més clar que en aquesta activitat si tens paciència i constància pots acabar fent tot el que et proposis. Aquest dissabte l’equip tècnic va creure convenient que jo hi participés, va arribar el moment que tant desitjava, havia de fer de segon de l’agulla. Sentiments de respecte , ganes, responsabilitat, il·lusió i d’altres emocions lluitaven per agafar protagonisme, el primer cop a plaça i amb un castell nou, tot un repte, però ja no ve d’aquí, jo confio que la colla lluitarà fins el final, i així va ser, el vàrem descarregar amb èxit , amb molts errors, però segur que el proper 4d6a serà millor. Hi va haver un moment que no ho veia clar, tot tremolava, jo també, la llenya planejava per sobre els nostres caps, afloraven tots els errors típics d’un castell nou, però no hi havia marxa enrere , el Roger davant meu, patint, amb problemes per mantenir la verticalitat em va mirar als ulls i em va dir “no et preocupis, tu fes la teva part, ho lluitarem fins el final !! “ , i tant si el vam lluitar, tots a una, amb confiança, segueix volant llenya, t’has equivocat de castell.

Només us puc dir que us agraeixo molt haver pogut viure aquesta experiència, és una altre forma de veure el castell però amb el mateix resultat, ho miris com ho miris som molt grans. És un gaudi veure com tot evoluciona bé, la colla es consolida, bategem gent a cada actuació, fem castells nous,  l’Equip Tècnic i la Junta estan treballant de valent. Hi ha un tema, però, que hem de millorar i és convèncer a més gent per que vingui amb nosaltres a fer pinya, és una assignatura pendent que hem de resoldre, estic convençut que a Begues hi ha molta gent que gaudiria d’aquesta activitat, entre tots ho hem d’aconseguir, si volem seguir creixent.

La setmana passada va venir el gerent de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) per avaluar la nostre evolució i veure si som aptes per passar de colla en Formació a colla de Ple Dret, a finals de Novembre tenen assemblea i pot ser que ho decideixin en aquell moment. Va quedar gratament sorprès del nostre progrés, de la relació amb els padrins, de l’arrelament que estem fent amb en el poble, de la consideració que ens te l’Ajuntament i dels mes de 70 castells que hem fet a plaça aquesta temporada. Ens va avançar que veu un context molt favorable per aprovar l’examen , us mantindrem informats.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada