divendres, 2 de maig del 2014

Actuació 27-Abril Badalona

El 27-Abril-2014 la Colla Castellera de Begues , Els Encantats, vàrem fer la primera actuació de la temporada fora de casa. Per nosaltres, que només fa un any que ens hem batejat, actuar a una altre plaça és tot un repte. En aquest cas es tractava d’una petició que ens va fer la Colla Castellera de Badalona, que tenien un compromís d’última hora i necessitaven una segona colla. Tot i estar fora del calendari fixat, ho vàrem proposar a la nostra gent i una gran majoria va acceptar el repte.

L’equip tècnic vam acordar aixecar el 3d6a que havia quedat en intent feia uns dies durant la celebració del nostre primer aniversari. Teníem un mal gust de boca per no haver pogut regalar aquest castell al nostre poble i els darrers assajos van estar destinats a treballar-lo. Hi havia bones vibracions, crèiem haver solucionat els problemes tècnics detectats en la darrera actuació i diumenge al matí enfilàvem el camí cap a Montgat amb convicció i ganes. No hi érem tots , però anàvem a per totes. Un cop allà vam fer recompte de castellers i podíem intentar-ho, l’estratègia escollida va ser començar amb el 3d6a aprofitant que estàvem frescos i després de l’intent de 4d7 dels Micacos començàvem a muntar la nostra pinya, només mancaven un parell de peces que Badalona ens va deixar i ja la teníem feta, els segons pugen i queden força quadrats, terços a pinya i amunt, comença el castell, hi havia tensió, però també molta concentració, tothom recordava els errors de la darrera actuació i els corregien, es tractava de no obrir-se per que els dosos treballessin bé, dosos amunt, acotxadora , enxaneta, i aleshores es comença a obrir una mica de terços, per un moment temíem no poder-ho aconseguir, però la canalla baixa ràpid els terços treballant de valent, l’agulla comença treure el cap i ho comencem a veure possible, terços avall , segons fora i allà estava, el primer 3d6a fora de casa de la nostra historia, que us he de dir, molt emocionant. Després tot feia baixada, a segona ronda ens va sortir un 3d6 de postal, un castell ple de somriures, i a la tercera ronda vam pujar un p4s al segon intent, que va arrencar l’aplaudiment del públic .

L’alcalde de Montgat ens va felicitar en persona i es va sorprendre de que Begues tingués colla castellera i realment us he de dir que és sorprenent la feina que estem fent, els nostres castells tenen un mèrit afegit, sense experiència, sense tradició castellera i només 6.000 habitants. Tot just comencem la temporada, però sospito que estarà carregada d’emocions.

Força Encantats, i amuuunt!!!

27-Abril-2014
p4
3d6a
3d6
p4s
p4



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada