dilluns, 12 de maig del 2014

Actuació Festa Navas - Barcelona



El diumenge 11-Maig la colla de Barcelona ens va demanar si podíem actuar amb ells a la festa del barri de Navas de Barcelona. Estava fora del nostre calendari però oportunitats com aquesta no es poden desaprofitar, primer que son els nostres padrins, segon que és un autèntic privilegi actuar al seu costat i tercer que tenim molt per aprendre i ells son uns grans mestres.

Veníem d’una actuació complerta de 6 a Gavà, la primera, i també la volíem oferir als nostres padrins, però quan vam començar el recompte de la gent que venia ens adonem que aquell mateix dia coincideix amb un esdeveniment en una escola del poble que convoca pares i fills, de manera que a BCN no podrem anar ni la meitat dels Encantats. Cal prendre una decisió , renunciar o anar-hi, rendir-se o lluitar, comença a ser freqüent aquest dilema, però decidim anar-hi. L’equip tècnic estudiem les alternatives que teníem i definim una estratègia, veiem que tot plegat també te una part positiva, hem de provar gent nova, principalment una acotxadora i els dos assajos abans del diumenge ho practiquem força, hi ha possibilitats. Per nosaltres seria un gran record poder fer amb la colla de BCN un castell de germanor i com a cap de colla negocio amb ells la possibilitat que la nostra tercera ronda fem un 4d6 conjunt, concedit.

Comencem amb els pilars d’inici i tot seguit els locals aixequen un 3d8 de vertigen, ara ens toca a nosaltres, concentrats i amb l’ajuda de BCN però el nucli de verds comencem un 3d6 amb un baix, un segon i acotxadora nous. Comença el castell, te bona forma, els dosos ja estan col·locats , però a l’acotxadora li costa, el temps és molt valuós, però l’enxaneta, amb més experiència, l’ajuda a pujar, a segons i a terços amb ànims i un cop a dosos amb la ma, de manera que la valenta acotxadora situada permet que es pugui fer l’aleta d’un castell que salvava la dignitat dels Encantats en aquella actuació, ho havíem aconseguit !!.  A segona ronda fem un p4s amb enxaneta i baix nous i també el descarreguem, només faltava el 4d6 de germanor, el cap de tronc dels locals va tenir a feina per trobar castellers de la nostra alçada a cada pis, som molt alts, però al final vam poder gaudir d’un castell vermell i verd que guardarem en els nostres cors per sempre. Gràcies a tots el que vareu venir i sento que la resta no heu pogut gaudir de la festa.


Felcitats Encantats !!!

Vicenç Agulló
Cap de Colla


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada